(recept
si oblíbilo 5 návštěvníků)
**BROSKVOVÝ KOLÁČ S DROBENKOU!**
Potřebné ingredience
listové těsto
- čerstvé či konzervované ovoce (lesní plody, jablka, meruňky, švestky...)
NA NÁPLŇ:
1 měkký tvaroh
- 1 vejce
- 2-3 lžíce vanilkového pudinku
- cukr (podle chuti)
- citrónová kůra (podle chuti)
NA DROBENKU:
70g másla
- 70g krupicového cukru (může být i krystal)
- 150g polohrubé mouky
- 1 žloutek
Postup přípravy
Troubu si předehřejeme na cca 170°C.
Z listového těsta vyválíme plát ve velikosti plechu, potřeme náplní smíchanou ze surovin viz výše, posypeme ovocem a dáme krátce zapéct.
Následně koláč posypeme drobenkou a dopečeme, až okraje zezlátnou (20-30 minut).
Přejeme dobrou chuť! ;o)
Z listového těsta vyválíme plát ve velikosti plechu, potřeme náplní smíchanou ze surovin viz výše, posypeme ovocem a dáme krátce zapéct.
Následně koláč posypeme drobenkou a dopečeme, až okraje zezlátnou (20-30 minut).
Přejeme dobrou chuť! ;o)
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé