(recept
si oblíbilo 5 návštěvníků)
ZELŇAČKA
Potřebné ingredience
KOUSEK UZENÉHO MASA (JAKÉ KOLIV), 1 BALÍČEK ZAKYSANÉHO ZELÍ (BÍLÉ),5 OŠKRABANÝCH BRAMBOR, 1 CIBULE, 3 LŽÍCE SÁDLA, 2 LŽÍCE HLADKÉ MOUKY, MASOX, PEPŘ,SŮL A MAGI
Postup přípravy
DO HRNCE SI DÁM VAŘIT UZENÉ MASO. KDYŽ JE MASO POLOMĚKÉ, TAK PŘIDÁM KYSELÉ POKRÁJENÉ ZELÍ A BRAMBORY NAKRÁJENÉ NA KOSTIČKY. OSMAŽÍM SI CIBULKU NA SÁDLE , PŘIDÁM HLADKOU MOUKU A TÍM UDĚLÁM JÍŽKU. MASO VYNDÁM A DO POLÉVKY NALEJI ZA STÁLÉHO MÍCHÁNÍ UDĚLANOU JÍŽKU. UZENÉ POKRÁJÍM NA KOUSKY A DÁM ZPÁTKY DO POLÉVKY. NAKONEC DÁM MASOX, PEPŘ A PODLE CHUTI SŮL A MAGI.
(ZELŇAČKU MŮŽE TAKÉ UDĚLAT MÍSTO Z UZENÉHO TAK Z KLOBÁSY, POSTUP JE STEJNÝ, JEN MŮŽETE PŘIDAT I SLADKOU PAPRIKU)
K ZELŇAČCE SE PODÁVAJÍ BRAMBORY VAŘENÉ NA LOUPAČKU. : )
(ZELŇAČKU MŮŽE TAKÉ UDĚLAT MÍSTO Z UZENÉHO TAK Z KLOBÁSY, POSTUP JE STEJNÝ, JEN MŮŽETE PŘIDAT I SLADKOU PAPRIKU)
K ZELŇAČCE SE PODÁVAJÍ BRAMBORY VAŘENÉ NA LOUPAČKU. : )
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé