(recept
si oblíbilo 5 návštěvníků)
Pařížák
Potřebné ingredience
Korpus: Ušlehat 5žloutků s 5 lžícemi cukru krupičky a 1/2 lžíce oleje. přidá se 2lžíce výběrové moukys trochou PP a 2 lžícemi kakaa. nakonec se zamíchá Sníh z 5 bílků.Upeče se korpu. Den předem se svaří 2 šlehačky s cukrem/dala jsem 3 vrchovaté lžíce/ + 3 lžíce kakaa
Postup přípravy
tak pařížák je úžasnej!!! Prosím o receptík
Korpus: Ušlehat 5žloutků s 5 lžícemi cukru krupičky a 1/2 lžíce oleje. přidá se 2lžíce výběrové moukys trochou PP a 2 lžícemi kakaa. nakonec se zamíchá Sníh z 5 bílků.Upeče se korpu. Den předem se svaří 2 šlehačky s cukrem/dala jsem 3 vrchovaté lžíce/ + 3 lžíce kakaa
po vychladnutí se svařenou šlehačku dát na noc do ledničky.Druhý den se vyšlehá v hustý krém.
Ani dobrý večer, noc. Máš to? Nejraději mám šlehačku 250ml v papírovém kartonu.
Korpus: Ušlehat 5žloutků s 5 lžícemi cukru krupičky a 1/2 lžíce oleje. přidá se 2lžíce výběrové moukys trochou PP a 2 lžícemi kakaa. nakonec se zamíchá Sníh z 5 bílků.Upeče se korpu. Den předem se svaří 2 šlehačky s cukrem/dala jsem 3 vrchovaté lžíce/ + 3 lžíce kakaa
po vychladnutí se svařenou šlehačku dát na noc do ledničky.Druhý den se vyšlehá v hustý krém.
Ani dobrý večer, noc. Máš to? Nejraději mám šlehačku 250ml v papírovém kartonu.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé