(recept
si oblíbili 2 návštěvníci)
pravá italská minipizza formaggi
Potřebné ingredience
droždí 2 dkg, hladká mouka 40 dkg, voda 2 dl, olivový olej 1 dl, žloutek 1
Postup přípravy
Mouku prosejeme. Z ingrediencí zaděláme těsto, které necháme 2 hodiny kynout.
Vykynuté těsto rozdělíme na dva bochánky a dáme je asi na 10 minut do ledničky.
Plech vymastíme nebo vyložíme pečícím papírem, podle představy na něj rozložíme těsto z lednice a podle chuti přidáme kečup, salám, sýr, olivy a podobně.
Pizzu dáme do vyhřáté trouby a pečeme 15 až 20 minut. Po upečení ihned podáváme.
2 h 40 min celková doba přípravy
Vykynuté těsto rozdělíme na dva bochánky a dáme je asi na 10 minut do ledničky.
Plech vymastíme nebo vyložíme pečícím papírem, podle představy na něj rozložíme těsto z lednice a podle chuti přidáme kečup, salám, sýr, olivy a podobně.
Pizzu dáme do vyhřáté trouby a pečeme 15 až 20 minut. Po upečení ihned podáváme.
2 h 40 min celková doba přípravy
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Ilonáček
(upraveno)
26. 6. 2009, 14:25
vypadá velice dobře a co receptík ?! prosím a děkuji Děkuji za receptík
Katynka*
(upraveno)
1. 3. 2009, 18:24
těsto křehké, byla moooc výborná