(recept
si oblíbili 2 návštěvníci)
Bábovka pouze ze šlehačky
Potřebné ingredience
20 dkg hladké mouky , 15 dkg cukru (dávám krupici) 2 ks vejce, 1ks šlehačka ke šleháni , 1 ks prášek do pečiva, 2 lžíce pudingu (jakého koliv)
Postup přípravy
máte chuť na takovou nadýchanou babovku jako z obchodu. Vše záleží na tom jak vymícháte vejce s cukrem.
nejprve dáte vejce rozšleháte přidáte cukra a dlouho šleháte dokud nemáte hustý základ aspon 5 min , dále přidáte mouku zárovem se šlehačkou a nakonec prášek do pečiva a puding.
nejprve dáte vejce rozšleháte přidáte cukra a dlouho šleháte dokud nemáte hustý základ aspon 5 min , dále přidáte mouku zárovem se šlehačkou a nakonec prášek do pečiva a puding.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé