(recept
si oblíbili 4 návštěvníci)
Brambory na zobačku
Potřebné ingredience
brambory, tatarka, česnek, kečup, tvrdý sýr
Postup přípravy
Brambory nakrájíme na tenké kolečka (cca půl cm), krátce uvaříme, pak vylejeme vodu a necháme proschnout a teď jsou dvě možnosti: buď usmažíme ve friťáku nebo upečeme v troubě na sucho. Z vlastní zkušenosti doporučuju usmažit:-) Mezitím si nachystáme omáčku: tatarku s mícháme s kečupem, česnekem a hodně strouhaného tvrdého sýra. Nejlépe je připravit si to předem a když přijdou hosti, tak jen rychle osmažit, dát na stůl omáčku. Brambory se máčejí do omáčky. Sní se toho opravdu hodně:-)))
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Sabatt
(upraveno)
22. 2. 2007, 17:35
Až příjdeš na návštěvu,udělám Ti je
Nikis.
(upraveno)
22. 2. 2007, 17:49
@Sabatt
zítra jsem u tebe Mám to z El pasa, byla jsi tam?