(recept
si oblíbilo 12 návštěvníků)
CHLEBOVÁ PAŠTIKA
Potřebné ingredience
Asi kilový chléb (starý, tvrdý, nebo nepovedený z pekárny), 4 vejce, půl kila sekané (syrového mletého masa), česnek (asi 4-6 stroužků), pepř, kmín, sůl, majoránka, paprika - přibližně po lžičce, nebo podle chuti
Postup přípravy
Chleba nakrájím nebo nalámu na kusy a zaliju vodou. Když voda nasákne, sliju přebytek, přidám ostatní suroviny a pořádně promíchám. Vložím směs do pekárny (bez háku). Nastavím program pečení. Peču do doby, než je i prostředek tuhý (asi dvě až dvě a půl hodiny, ale záleží na typu pekárny). Nechám úplně vychladnout, teprv potom vyklopím. Lze krájet na plátky, nebo mazat. Vzhledem k tomu, že je paštiky docela hodně, doporučuji část zamrazit.
Vyklopeno
A servíruje se..
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
IVA 75
(upraveno)
28. 3. 2011, 10:43
Ilonáček
(upraveno)
5. 6. 2009, 13:46
iv@
(upraveno)
27. 2. 2009, 8:07
To vypadá VELICE dobře a taky prudce jedle!
alimama
(upraveno)
3. 3. 2009, 20:04
@iv@
Díky - v podstatě je to jako sekaná, ale taková řídká, tak jsem si to tak netroufla nazvat, aby se ortodoxní masožravci neurazili..
Bona1
(upraveno)
26. 2. 2009, 9:31
dobrý nápad vypadá to dobře Aduš, ale tu na fotce namáte pečenou v pekárně
alimama
(upraveno)
26. 2. 2009, 18:36
@Bona1
Ale mám.. Vlastním pícku s kulatou formou.
Bona1
(upraveno)
2. 3. 2009, 7:17
@alimama
alimama
(upraveno)
26. 3. 2009, 11:46
@Bona1
Tady - http://www.mojepekarna.cz/domo-B3975