Zobrazit přihlášovací formulář

Hovězí maso

Přidat recept
(recept si oblíbil jeden návštěvník)

Perkelt

0.0
Perkelt

Potřebné ingredience

1kg předního hovězího masa,
sádlo,
cibule,
sladká paprika,
sůl, pepř,
hladká mouka ,
rajčata,
bílé papriky

Postup přípravy

Na rozpáleném sádle osmažíme do zlatova jemně nasekanou cibuli, přiáme na kousky nakrájené maso a orestujeme ze všech stran, až pustí šťávu. Poprášíme paprikou a moukou, osolíme, promícháme a maličko podlijeme. Zvolna pod poklicí dusíme. K poloměkkému masu přidáme oloupaná rajčata a na nudličky nakrájené papriky (dávám dvě plechovky rajčat a asi čtyři papriky). Guláš dodusíme do měkka, dochutíme pepřem a podáváme s rýží. Po dvou hodinách je maso opravdu měkoučké. Kdo má rád ostřejší, tak může přidat pálivou papriku (maďarskou).

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie