(recept
si oblíbilo 13 návštěvníků)
Super výborné přírodní řízky!!!!!!!
Potřebné ingredience
4 až 6 plátků vepř.masa,kečup,hořčici,hladkou mouku,sůl,pepř
Postup přípravy
Řízky si natlučeme posolíme a opepříme.V misce si připravíme směs kečupu a hořčice.Poměr si dejte podle toho co máte raději.Já dávám víc kečupu.Promícháme.Pomažeme řízky z obou stran a obalíme v mouce.Smažíme na rozpálené pánvi do zlatava.Jako přílohu dávám brambory a zeleninovou oblohu.Je to rychlé a moc dobré.Přeji dobrou chuť.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
korýška
(upraveno)
14. 8. 2008, 11:23
Tak jsem Váš recept trochu obměnila - řízky jsem obalila, ve směsi i v mouce, zprudka opekla na olivovém oleji, přihodila jednu velkou kapii nakrájenou na nudličky a zalila jemným zeleninovým vývarem (tak, aby byly kotlety ponořené).... Pak jsem to šoupla do tlakáče na cca půl hodiny - výsledek je skvostný, šťávička se krásně zahustila sama od té mouky, masíčko měkké a kapie dodala barvu i chuť - měli jsme s bramborem, dobré by to bylo i s rýží nebo těstovinami