(recept
si oblíbilo 6 návštěvníků)
POMALÝ HRNEC - losos
Potřebné ingredience
Porce lososa, bylinky, niva, Gnocchi, smetana
Postup přípravy
Na dno pomalého hrnce nalejeme smetanu, nastrouháme nivu, položíme porce lososa, který nakořeníme bylinkama a dáme pomalit na 1,5 hod. na HIGH, pak přidáme Gnocchi a dopomalíme ještě cca 30 minut. Ta chuť je skvělá.
před pomalením
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Miri0
(upraveno)
2. 9. 2009, 14:10
to vypadá dobře ale nemám lososa zkusím ten druhý recept s tou rybou mám spoustu makrel
SugarRose
(upraveno)
26. 2. 2009, 10:54
Hani, pomalý hrnec, tím myslíte papiňák?
Boban1
(upraveno)
26. 2. 2009, 14:52
@SugarRose
Evo není, je takový hrnec, který mám v ikonce