(recept
si oblíbilo 32 návštěvníků)
Panenka vcelku na česneku ..... vynikající delikateska !!!
Potřebné ingredience
Vepřová panenka, půl lžičky soli, 3 stroužky česneku na slabé plátky, 3lžíce oleje, lžička solamylu, sojová omáčka, trošku sladké papriky a bazalky
Postup přípravy
Uděláme čalamádu a tu napatláme pořádně na panenku /pořádně vmačkáme/.....necháme nejlépe do druhého dne a pak na oleji zprudka opečeme z obou stran asi po 1minutě, aby se panenka zatáhla, pak dopékáme při nižší teplotě ještě asi 15min z každé strany, po dobu pečení párkrát otočíme.....panenka je krásně měkoučká a šťavnatá.....podáváme se zeleninkou a chlebem. Dobrou chuť!!
naložené a připravené na pečení...
kdo má rád mírně propečené, tak vytáhne trošku dřív a vypadá to takhle....
takhle je to podle receptu...
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Nadik71
(upraveno)
26. 3. 2015, 19:39
Výbornééééééé ukládám receptík budu opakovat děkuji
cherba
(upraveno)
25. 2. 2010, 19:45
Hmmmmm mňammmm to vypadá bájově.
maarci.k
(upraveno)
26. 2. 2010, 6:47
@cherba
Tak to si piš, že to i tak chutná ochutnej a uvidíš
cherba
(upraveno)
26. 2. 2010, 6:49
@maarci.k
Marci určo vyzkouším
Libi79
(upraveno)
26. 2. 2009, 10:42
Tak to může být fakt delikatesa Vyskoušíme a napíšeme Děkujeme
maarci.k
(upraveno)
26. 2. 2009, 10:54
@Libi79
určitě vyzkoušejte .....je to krásně šťavnaté masíčko a napište