Zobrazit přihlášovací formulář

Hovězí maso

Přidat recept
(recept si oblíbili 3 návštěvníci)

Marinované steaky s pomerančem

0.0
Marinované steaky s pomerančem

Potřebné ingredience

500 g svíčkové nebo roštěnky,
4 lžíce sojové omáčky,
1 pomeranč,
2 stroužky česneku,
2 lžíce oleje,
hrubě mletý pepř

Postup přípravy

Maso nakrájíme na steaky. Z pomeranče vymačkáme šťávu, a smícháme ji se sojovou omáčkou, prolisovaným česnekem a pepřem. Maso naložíme do směsy a necháme asi 1 hodinu nebo i déle odležet. Potom zprudka opečeme. Pak vyjmeme maso a do pánve dáme zbytek marinády, uděláme z ní šťávu.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie