Hrušková buchta s čokoládou
Potřebné ingredience
100 g čokolády, 4 hrušky, 300 g másla, 300 g cukru, 1 lžíce citr. šťávy, 5 vajec, 1 lžička citr. kúry, 300 g hl. mouky, 1 prdopeč, špetka soli, poleva
Postup přípravy
Čokoládu nastrouháme nebo nasekáme na kousky, hrušky okrájíme, vyjádřincujeme a nakrájíme na malé kostičky a zakapeme citr. šťávou. Vyšleháme cukr s vejci, přidáme máslo a zbytek surovin i s čokoládou a hruškami. Smícháme a pečeme. Po vychladnutí zdobíme polevou dle chuti.
Smazat recept
Chcete opravdu smazat recept?
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé