(recept
si oblíbili 2 návštěvníci)
NAKLÁDANÝ MELOUN
Potřebné ingredience
Lak na okurky,meloun.
Postup přípravy
Az budete nakladat okurky,nezapomente na muj uzasny recept od tchyne.
Nakladany meloun je vyborny,osvezujici hlavne prijde k chuti v lete ci po tahu :-)
Takze az budete nakladat okurky nechte si nejakou tu sklenici na meloun.
Meloun umyjeme,pokrajite na vetsi kousky pozor vcetne slupky.hala bala jak se vam to povede.Ne malinkate.Asi tak,aby se vam prosel kousek hrdlem sklenice a zelejete lakem na okurky.
No a pokud se vam me nakladani zamlouva a smakuje,mrknete a nalozte si i rajcata co mam v receptech take.
Jo a nejlepsi meloun na nakladani je takzvany zmetek nedozralej.Aby mel naruzovelou barvu.Pak se vam v laku tolik nerozmacha a bude porad krupavoucky.Kdyz date hodne zralej,cervenej ten moucnej nebude to ono.
Takze kdyz koupite zmetek meloun nalozte ho!
Nakladany meloun je vyborny,osvezujici hlavne prijde k chuti v lete ci po tahu :-)
Takze az budete nakladat okurky nechte si nejakou tu sklenici na meloun.
Meloun umyjeme,pokrajite na vetsi kousky pozor vcetne slupky.hala bala jak se vam to povede.Ne malinkate.Asi tak,aby se vam prosel kousek hrdlem sklenice a zelejete lakem na okurky.
No a pokud se vam me nakladani zamlouva a smakuje,mrknete a nalozte si i rajcata co mam v receptech take.
Jo a nejlepsi meloun na nakladani je takzvany zmetek nedozralej.Aby mel naruzovelou barvu.Pak se vam v laku tolik nerozmacha a bude porad krupavoucky.Kdyz date hodne zralej,cervenej ten moucnej nebude to ono.
Takze kdyz koupite zmetek meloun nalozte ho!
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
kukacka81
(upraveno)
24. 2. 2009, 8:01
vzkazík všem zvedavcům.....je to obrrrrrrr mnamka, můj manža je totiž z rumunska takle se to tam nakládá tradične a jí se to v zimě tedy, kdy je nes´dostatek jiného ovoce ale je to fakt žráááádlo
dominok
(upraveno)
23. 2. 2009, 19:19
koukám jako blázen, ale věřím, že je to dobrota teta ze Slovenska zavařuje také vše možné a nemožné a já to miluju
Pavla s
(upraveno)
23. 2. 2009, 18:38
Leonko mám tu meloun , zítra vyzkouším a dám vědět
vosi
(upraveno)
23. 2. 2009, 18:34
Jé, to vyzkouším, ještě mi řekněte, jak dlouho se má odležet? To se dá klasicky zavařit? Nebo se musí skladovat v lednici? Hanka
Leilinka
(upraveno)
23. 2. 2009, 18:55
@vosi
Zavarit,nebo takovej rychlo kvas Ale nechte par dnu odlezet aby se melounek mohl nasaknout a prolezet.
lalela
(upraveno)
23. 2. 2009, 18:30
mám ráda recepty neobvyklých chutí, takže si recept hned zapisuju, docela se mi sbíhají sliny už teď
Bylinka1
(upraveno)
23. 2. 2009, 18:21
Tak pokud je ten meloun nedozrálý,tak je vlastně takový bez chuti a bude chutnat asi podobně jako okurka,že!?Já raději melounky červeňounký a pořádně slaďounký .
janulka44
(upraveno)
23. 2. 2009, 18:06
Leilinka
(upraveno)
23. 2. 2009, 18:20
@janulka44
Mila pani Jano,koukam ze jste se teprve nadavno registrovala a vase prvni kliknuti je hned palec dolu.Copak vam kdo spatneho udelal?Chtela jsem se podivat jake pak dobroty se vari u vas doma,ale nic nevidim. Pochybuji ze behem par minut co tu byl zverejnen muj recept se vam doma podarilo meloun nalozit aby jste mohla komentovat tak jak komentujete.
nula
(upraveno)
23. 2. 2009, 17:47
to by mne zajímalo jakpak to chutná
Leilinka
(upraveno)
23. 2. 2009, 17:56
@nula
Sladkokysela chut.Vyborny.Pokud neverite a bojite se,nalozte si nejdrive jednu sklenici.Ani nemusite zavaret,pac vam to neda a za par dnu co na to budete cihat v lednici neodolate a budete muset kostnout.Hlavne vydrzte a nechte par dnu odlezet.To mate jako s utopencem.Ten je take treba nechat odlezet.