plněná kapsa z vepřové krkovičky s kostí
Potřebné ingredience
vepřová krkovička s kostí,pepř,sůl,provensálské koření,slanina ,nebo nějakej salám,plátový sýr,párek
Postup přípravy
takto připravené masko na prutko osmahneme ze všech stran,potom vložíme i s vypečeným olejem do zapékací mísy a podlijeme mírně vodou.dáme zapéct a je hotovo
vytvoříme si kapsu,pokud se vám kapssa nepodaří,jjako mě ted (protože krkovička byla příliš prorostlá,nevadí smotáte nápln jako šneka směrem ke kosti,rozklepete ,osolíte,opepříte
nakladete sýr
na sýr uzeninu
na uzeninu opět sýr a celé to bud zamotáte,nebo zaklopíte druhou naklepanou částí,osolíte opepříte přidáte provensálské koření
na prutko osmahnete do zlatova ze všech stran
vložíte do zapékací mísy i s olejem,podlejete trochou vody
zaklopíte
a je hotovo
je libo s brambůrkama ????
nebo s rýžíííííííííí,přejeme dobrou chut
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé