Zobrazit přihlášovací formulář

Hovězí maso

Přidat recept
(recept si oblíbili 2 návštěvníci)

Hovězí á la bažant

0.0
Hovězí á la bažant

Potřebné ingredience

Hovězí zadní,vývar z bujonu,sádlo,cibule,1-2 bobkové listy,nové koření,sůl

Postup přípravy

Cibulku nakrájenou na kostičky osmažíme do světležluta. Vložíme maso pokrájené na hranolky,osolíme, přidáme koření a dusíme. Podléváme vývarem. Po změknutí přidáme k masu máslo utřené s hladkou moukou a necháme chvíli povařit. To nám šťávu zahustí. Podáváme s rýží.

Je to recept z rádia a moc nám chutná.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie