Zobrazit přihlášovací formulář

Kuřecí maso a drůbež

Přidat recept
(recept si oblíbilo 30 návštěvníků)

Nejúžasnější jogurtové řízky

0.0
Nejúžasnější jogurtové řízky

Potřebné ingredience

Ingredience: 8 prsních kuřecích řízků, 1 velký hustý bílý jogurt, 2 celá vejce, 4 stroužky česneku, sůl, pepř, další koření dle chuti

Postup přípravy

Postup přípravy: Kuřecí řízky naklepeme, osolíme a opepříme a namáčíme do jogurtové marinády. Tu připravíme smícháním jogurtu, vajec, česneku, opět soli a pepře a já přidala pálivé grilovací koření. Pak maso přendáme do uzavíratelné nádoby a uložíme v lednici. Nejdříve druhý den vyndáváme řízky z marinády, obalujeme ve strouhance a opatrně smažíme.
Řízky jsou hodně křehké, chuť úžasná, kdo zažil, nechce jinak. Připravila jsem takto i řízky z vepřové kýty, kterou pro její "suchost" nepoužívám téměř vůbec. Ty byly po "jogurtové" úpravě šťavnaté, výborné

PŘEJI DOBROU CHUT!!!

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

krišpa 24. 4. 2009, 11:21
(Y)Předevčírem jsem je naložila včera jsme už baštili a zbyli nám i na dnešek a musím říci že lepší řízečky jsem ještě nebaštila (clamp) (clamp) (clamp)Super křehoučký,i manža byl unešený a chtěl usmažit v 10 večer ;-) ;-)Chválím receptík a doporučuji zkusit všem (L) (hello) (hello)
acdejna 29. 4. 2009, 17:52
@krišpa To jsem moooc ráda,že řízečky chutnali!!! :-)díky za pochvalu u nás mají taky vždy uspěch!!!Mám jěště dost dobrých receptíků jen nějak nestíhám přidávat!!!Třeba dnes jsem dělala super plněnou sekanou!!! (F) (F)Dana.
domenica 2. 3. 2009, 19:14
Chtela bych se zeptat s cim se to ji? uvazuji nad prilohou ... Dekuji
chendejka 25. 2. 2009, 8:29
Řízečky jsou výborné (radost) (radost) (radost),to jsme si pochutnali (jidlo) (jidlo) (jidlo)
Dana 00 21. 2. 2009, 17:52
Znám (Y), dělávám (Y) je to super (Y) (Y)
babus36 21. 2. 2009, 9:58
Opravdu nemají chybu. Taky už jiné neděláme. Mě teda stačí na 1/2 kg masa 1 malý bílý jogurt a je jedno jaký. A dávám pouze jedno vejce. A u nás smažíme jedině řízky ve fritovacím hrnci. Takhle by mohly být řízky každý den. (clamp) (Y) (Y)
Helena3 20. 2. 2009, 23:26
(jidlo) (jidlo) (jidlo) tyto řízečky dělám již asi 3 roky, recept mi doporučila jedna ,,kořenářka,, z Kolbenky a mohu potvrdit,že jsou řízečky naprosto úžasné |:o) |:o) . Do jogurtu dávám pouze koření ,,rožnění ,, ( kupované právě u kořenářky na Kolbence ) a trochu osolím (B) . Obaluji těsně před smažením.

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie