(recept
si oblíbilo 92 návštěvníků)
Francouzské brambory
Potřebné ingredience
brambory
gothaj
vajíčka natvrdo i syrová
hrášek
kys.okurka
cibule
sůl, pepř
Postup přípravy
Brambory uvaříme ve slupce. Přes takové to krájítko na bramborový salát krájíme na kostičky, přidáme gothaj na kostičky, hrášek z plechovky, cibuli na drobno, vejce natvrdo, kys. okurku, děláme vrstvy. Osolíme, opepříme, zalejeme rozšlehaným vajíčkem a zapečeme.
Děláme vrstvy do pekáčku (tyhle jsem dělala z nových brambor, tak jsem je nevařila ve slupce, ale dávala syrové)
zalijeme vajíčkem a dáme zapéct
a papáme
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
keira07
(upraveno)
2. 4. 2016, 13:25
Váš recept jsem objevila dnes, po Velikonocich jsem hledala jak zužitkovat vajíčka. Udělala jsem bez uzeniny a k tomu přírodní plátky z kuřete.mňamka
bubík4
(upraveno)
14. 5. 2016, 18:47
@keira07
jsem ráda, že vám chutnalo
Kacer z Prahy
(upraveno)
28. 4. 2011, 17:19
Jani hotovo
bubík4
(upraveno)
28. 4. 2011, 19:12
@Kacer z Prahy
to jsem ráda, snad jste si šmákli
DFYT
(upraveno)
14. 1. 2011, 13:27
Jani , děkujeme za mňamkový receptík . Dnes jsem dělala se smetanou i se sýrem a místo gothaje jsem nadrobno nakrájela vyuzenou kotletku... no, óóóbr dobrůtka. Všem doporučuji vyzkoušet . Zdraví Lucie
bubík4
(upraveno)
15. 1. 2011, 13:29
@DFYT
Nemáte vůbec za co, mějte se pěkně a díky za vyzkoušení receptíku. Hezký den
KaSen
(upraveno)
6. 1. 2009, 14:10
My mame radeji nez smetanu tak strouhany syr,ten brambory trochu i spoji...ale jinak je delam presne jako vy
bubík4
(upraveno)
6. 1. 2009, 15:09
@KaSen
ZKUSÍM SE SÝREM, DÍKY ZA TIP
Lelda
(upraveno)
11. 5. 2007, 19:11
Zapékané brambory můžem pořád,já do nich jěště dávám papriku nakrájenou na proužky a zalívám mlékem s rošlenanými vejci.
bubík4
(upraveno)
11. 5. 2007, 19:17
@Lelda
Barunko, papriku dávám někdy taky, když potřebuju vymést lednici Je to moc dobrý. Určitě záleží na fantazii a na chuti. Je to dobrůtka. Mějte se krásně
gladisghost
(upraveno)
5. 5. 2007, 12:31
Milujeme francouzké brambory...u nás, ale místo vejce zalejeme šlehačkou zkuste to a budete se zalizovat jednou tolik.
bubík4
(upraveno)
5. 5. 2007, 13:01
@gladisghost
Díky za tip
bubík4
(upraveno)
1. 5. 2007, 17:33
Dneska jsme měli k obídku, tak jsem nafotila.........