(recept
si oblíbilo 5 návštěvníků)
Vývar s kuřecími knedlíčky
Potřebné ingredience
1x kuřecí čtvrtka, mrkev, petržel, celer, masox majoránka cibule česnek sůl vajíčko strouhanka
Postup přípravy
Uvaříme klasický vývar z kuřecí čtvrtky a kořenové zeleniny. Až bude maso měkké, obereme ho a dáme do mísy. Přidáme vajíčko, asi půl cibule na jemno nakrájenou a nastrouhaný česnek (asi 2 stroužky). Vše rozšleháme, pak přidáme majoránku a trochu strouhanky, aby nám držely knedlíčky pohromadě. Kdo nemá šlehač, může vše pomlét v mlýnku. Směs je prakticky stejná jako na karbenátky.
Knedlíčky asi o velikosti 1,5-2cm házíme do vroucí polévky, necháme projít varem a můžeme podávat s klasickými nudlemi.
Přeji dobrou chuť.
Knedlíčky asi o velikosti 1,5-2cm házíme do vroucí polévky, necháme projít varem a můžeme podávat s klasickými nudlemi.
Přeji dobrou chuť.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
laskonka333
(upraveno)
17. 4. 2015, 12:12
Mája V.
(upraveno)
31. 5. 2009, 18:59
Knedlíčky jsme dnes měli v polévce a jsou . Díky za super recept, Majka
Anidlo
(upraveno)
14. 6. 2009, 18:34
@Mája V.
Těší mě, že Vám chutnaly.