(recept
si oblíbili 3 návštěvníci)
Rybí karbanátky
Potřebné ingredience
1 kg vykostěného kapra /může se dát i jiná ryba třeba treska,okoun,..../
sůl,pepř
citron
majoránka
česnek
200 g anglické slaniny
1 rohlík
trochu šlehačky
trochu strouhanky
Postup přípravy
Kapří maso semeleme na masovém strojku,spolu s anglickou slaninou,nakonec semeleme 1 rohlík,abychom dostali vše z mlýnku ven,dáme do misky,přidáme majoránku,pokapeme trochu citronem,prolisovaný česnek a trochu šlehačky,když je hmota moc řídká přidáme trochu strouhanky,osolíme,opepříme.Vše promícháme,tvoříme malé karbanátky , obalujeme ve strouhance a pečeme na pánvi nebo ve friťáku.Je to veliká mňamka,vůbec nepoznáte,že je to ryba !!!!!!
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
nekup to
(upraveno)
26. 9. 2015, 12:08
Budu muset vyzkoušet