Zobrazit přihlášovací formulář

Mleté maso

Přidat recept
(recept si oblíbili 4 návštěvníci)

ragú omáčka,na těstoviny nebo do lasagní -Italský recept

0.0
ragú omáčka,na těstoviny nebo do lasagní -Italský recept

Potřebné ingredience

500kg mletého masa (nejlíp hovězí),cibule,kousek česneku,mrkev,řapíkatý celer,plechovka rajčat valfruta,oliv. olej, sůl a pepř ( podle chuti bobkový list)

Postup přípravy

Na oliv. oleji dáme nakrájenou menší cibuli,mrkev,celer a půlku stroužku česneku,poté přidáme maso,osolíme je a necháme podusit,až je maso pěkně nazlátlé,poté přidáme plechovku rajčat a dusíme na mírném ohni ještě dalších cca. 15minut..
Takto připravenou omáčku můžete použít na špagety alla bolognese,anebo na bucattini,které hustě posypeme nastouhaným sýrem parmiggiano reggiano anebo jeho náhražkou Grana padano(prodává sít Billa-kaufland)
Já omáčku dávám do lasagní,kam se hodí výborně...

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie