(recept
si oblíbilo 65 návštěvníků)
KUŘECÍ STEHNA NA SMETANĚ
Potřebné ingredience
kuřecí stehna, smetana, česnek, grilovací koření
Postup přípravy
Kuřecí stehna dáme do zapékací misky, okořeníme, nejlépe grilovacím kořením (ale je to vyloženě na chuti, můžete dát cokoliv), dávám i česnek. Zalejeme smetanou, nic jiného nepřidáváme, jen tu smetanu. Dáme péct stejně jako pečete kuře. Na konci můžete ještě přidat strouhaný eidam, je to taky mňam. Papáme to s brambůrkem nebo bramborovou kaší.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
janikaika
(upraveno)
17. 2. 2019, 14:22
koukám, že kuře podle tohoto receptu jsem pekla přesně na jeho 10. výročí od vložení sem. Dělala jsem s bramborovou kaší. Bylo to vynikající moc díky
šočinka
(upraveno)
21. 6. 2015, 13:11
VÝBORNÉ
enkka
(upraveno)
2. 12. 2012, 11:25
super
Dehy
(upraveno)
2. 12. 2012, 10:37
Ivetko, to je lusux bez práce . Je to opravdu žrací . Dělám už podruhé a s tím česnekem je to fakt moc dobré
600039676
(upraveno)
11. 3. 2012, 13:16
super rychlý a výborný recept....díky za tip,a předám jej dál
sunjane
(upraveno)
11. 11. 2011, 10:45
Ivetko, chstám se vyzkoušet, přijde nám víc lidí na návštěvu a potřebuji něco co se dělá samo Mohu se zeptat zda nalijete smetanu vedle masa nebo i na něj a jestli pečete celou dobu bez poklice? Podlíváte během vaření? Děkuji!!! Jana
Hnědovláska
(upraveno)
26. 2. 2011, 9:43
Dobrý tip na oběd
jitule78
(upraveno)
26. 2. 2011, 9:33
tento recept dělám už delší dobu,je to fakt mňamka ,ještě jsem si ho trošku upravila,peču rovnou s bramborami a je to skutečně výborné díky za recept paní Ivetko !
Janyse
(upraveno)
4. 11. 2010, 8:34
Super, včera jsme měli a moc dobré a rychlé!
PavlinaCmielova
(upraveno)
16. 7. 2009, 12:21
Už se to peče , snad to bude
Zdenča 56
(upraveno)
3. 6. 2009, 16:00
vyzkoušela jsem,je to opravdu jednoduché a dobré
Nord
(upraveno)
3. 6. 2009, 20:06
@Zdenča 56
johnson
(upraveno)
26. 2. 2009, 20:14
No,jestli se mi to take tak povede,tak si .Chci se jen zeptat jakou a kolik smetany tam davate?Renata
Nord
(upraveno)
26. 2. 2009, 20:43
@johnson
Renatko...smetanu ke šlehání, trvanlivou, ale to samozřejmě být nemusí. Dávám jí tam tak do půly stehen...ona se vypeče a pak ke konci ještě trochu dolévám. Já myslim, že se Vám to určo povede, je to opravdu jednoduchý, ale hlavně moc mňam Přeju dobrou chuť a kdyžtak písněte jak Vám chutnalo.
Egreska
(upraveno)
16. 2. 2009, 20:05
Aj toto vyzera nebezpečne...
Martina7757
(upraveno)
16. 2. 2009, 16:53
no vypadá to moc moc dobře a už se mi sbíhají sliny , tak to asi udělám k obědu, to bude mňamka
Nord
(upraveno)
16. 2. 2009, 16:56
@Martina7757
Dobrou chuť....
mishula
(upraveno)
16. 2. 2009, 14:17
chtěla jsem to upect, ale nemám smetanu
Nord
(upraveno)
16. 2. 2009, 16:43
@mishula
tak zítra......