Zobrazit přihlášovací formulář

Moučníky, poháry

Přidat recept
(recept si oblíbilo 6 návštěvníků)

VITACITOVÁ BUCHTÉÉČKA, jednoduchá a tak rychlá

0.0
VITACITOVÁ BUCHTÉÉČKA, jednoduchá a tak rychlá

Potřebné ingredience

2 hrnky polohrubé mouky,1 hrnek cukru moučka,1 vanilkový cukr, 3 vejce ,1 hrnek oleje,1 hrnek vody ,1 lžíce kakaa,1 prášek do pečiva. KRÉM: 2 měkké tvarohy, 1 zakysaná smetana, 1 vanilkový cukr ,10 dkg moučkového cukru ŽELÉ1 litr vody ,1 jahodový vitacit nebo jakýkoliv jiný, 2 vanilkové pudinky, 10 dkg cukru,1/2 lžičky kyseliny citronové.

Postup přípravy

Všechny suroviny vložíme do mísy a pořádně zamícháme nebo trošku pošleháme, ale stačí zamíchat nejlépe metličkou .Nalijeme na vymazaný a moukou vysypaný plech a pečeme cca 15 min. Necháme vychladnout a mezi tím si připravíme želé, aby také vychladlo.
Do vyšší nádoby dáme 1 litr vody, 2 vanilkové pudinky,1 jahodového vitacitu,10 dkg cukru, 1/2 lžičky kyseliny citronové rozmícháme a dáme vařit necháme chvilku vychladnout a polijeme buchtu a dáme chladit.
KRÉM:
Všechny suroviny vložíme do nádoby a vyšleháme. Krém vršíme na korpus a na to želé.
Hotovou buchtičku dáme vychladit. Krémík se trošku vsákne do buchty a je krásně měkkoučká a dobrá.

jiný pohled

ještě jiný pohled

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Elizza 16. 2. 2009, 10:12
Ahoj Evičko.To je krááááááása.Určitě brzo udělám, musí to být dobrota.Měj se krásně. :-$ :-$ (hello) (hello) (hello) (flower)
aweii 17. 2. 2009, 14:40
@Elizza Ahoj Ivetko, děkuji za komentářík (L) (L) jako vždy mě potěšil. Dobrota to je unás byla hned pryč. (zajic) (zajic) Koukám, že máš nové receptíky koláčky vypadají senzačně určitě vyzkouším. (Y) (Y) Krásný zbytek dne papap (hello) (hello) (child1)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie