(recept
si oblíbilo 5 návštěvníků)
VEPŘOVÉ KOUSKY SE ŠPENÁTEM A BRAMBOROVÝM KNEDLÍKEM

Potřebné ingredience
VEPŘOVÁ KOTLETA(JE LEPŠÍ POUŽÍT KRKOVICI,ALE SYN JÍ NEJÍ PROTO POUŽÍVÁM KOTLETU)
KOŘENÍ NA VEPŘOVOU PEČENI,KMÍN
ČESNEK
MASOVÝ BUJON
TMAVÁ INSTANTNÍ JIŽKA
Postup přípravy
MNOŽSTVÍ MASA PODLE STRÁVNÍKŮ NÁM STAČÍ 1/2KG KOTLETY KTEROU POKRÁJÍM NA KOUSKY A DÁM DO PEKÁČKU,PŘIDÁM 2 LŽIČKY KOŘENÍ NA VEPŘOVOU PEČENI,2 LŽIČKY KMÍNU A PROLISUJI 3 STROUŽKY ČESNEKU SMÍCHÁME A NECHÁME CCA 1 HODINU ODLEŽET V LEDNICI
PŘED PEČENÍM MASO MÍRNĚ PODLEJU A PŘIDÁM MASOX(TEN DÁVÁM JEN PRO CHUŤ TAKŽE NEMUSÍ BEJT CELÁ KOSTIČKA JÁ DÁVÁM TAK 1/4)POKUD POUŽIJETE KRKOVICE NEMUSÍTE JÍ PODLÉVAT PŘI PEČENÍ PUSTÍ ŠTÁVU
PEČU POZVOLNA DOKUD NENÍ MASO UPEČENÉ,BĚHEM PEČENÍ MÍRNĚ PODLÉVÁM KDYŽ JE MASO UPEČENÉ PŘIDÁM MALINKO TMAVÉ INSTANTNÍ JÍŽKY A NECHÁM DOPÉCT
ŠPENÁT A BRAM.KNEDLÍKY PŘIPRAVÍM KLASICKY
PŘED PEČENÍM MASO MÍRNĚ PODLEJU A PŘIDÁM MASOX(TEN DÁVÁM JEN PRO CHUŤ TAKŽE NEMUSÍ BEJT CELÁ KOSTIČKA JÁ DÁVÁM TAK 1/4)POKUD POUŽIJETE KRKOVICE NEMUSÍTE JÍ PODLÉVAT PŘI PEČENÍ PUSTÍ ŠTÁVU
PEČU POZVOLNA DOKUD NENÍ MASO UPEČENÉ,BĚHEM PEČENÍ MÍRNĚ PODLÉVÁM KDYŽ JE MASO UPEČENÉ PŘIDÁM MALINKO TMAVÉ INSTANTNÍ JÍŽKY A NECHÁM DOPÉCT
ŠPENÁT A BRAM.KNEDLÍKY PŘIPRAVÍM KLASICKY

VEPŘOVÉ MASO POKRÁJÍM NA KOUSKY PŘIDÁM 2 LŽIČKY KOŘENÍ NA VEPŘOVOU PEČENI,2 LŽIČKY KMÍNU A PROLISUJI 3 STROUŽKY ČESNEKU,VŠE PROMÍCHÁM A NECHÁM CCA 1 HODINU ODLEŽET V LEDNICI PŘED PEČENÍM PODLEJU VODOU A PŘIDÁM MASOX

JÁ POUŽÍVÍM POUZE TOTO KOŘENÍ,NEDÁVÁM ANI SŮL ANI PEPŘ
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

mišus
(upraveno)
16. 2. 2009, 10:38
To vypadá tak krásně! Už na pohled to musí být super žraso!!!!!!

nahlásit