OVOCNÝ NEPEČENÝ DORT
Potřebné ingredience
1 SMETANA KE ŠLEHÁNÍ
1 ZAKYSLÁ SMETANA
2 POMAZÁNKOVÁ MÁSLA BEZ PŘÍCHUTĚ
1 VANIL.CUKR,4 LŽÍCE CUKRU MOUČKA
2 SÁČKY DĚTSKÝCH PIŠKOTŮ
1 VELKÝ KOMPOT BROSKVÍ(KAŽDÝ MUŽE DÁT OVOCE PODLE SVÉHO)
1 DORTOVÁ ŽELATINA
Postup přípravy
ŠTÁVU Z KOMPOTU DOLEJEME PODLE NÁVODU NA SÁČKU SE ŽELATINOU DO 250MLA ROZMÝCHÁME V TOM SÁČEK ŽELATINY PODLE NÁVODU PŘIVEDEME K VARU
HOTOVOU ŽELATINOU ZALEJEM DORT A NECHÁME VYCHLADNOUT
ŠLEHAČKU,ZAK.SMETANU,POMAZÁNKOVÁ MÁSLA,VANILKOVÝ A MOUČKOVÝ CUKR SMÍCHÁME,VZNIKNE NÁM KRÉM
NA DNO DORTOVÉ FORMY DÁME SÁČEK PIŠKOTŮ,KTERÉ POKAPEME ŠTÁVOU Z BROSKVÍ TAK ABY VŠECHNY PIŠKOTY BYLY NAMOČENÉ ALE NEPLAVALY
NA NAMOČENÉ PIŠKOTY DÁME ČÁST KRÉMU KTERÝ POKLADEME POKRÁJENOU BROSKVÍ,NA NĚ DÁME OPĚT PIŠKOTY NA KTERÝ DÁME ZBYTEK KRÉMU A TEN POKLADEME ZBYLOU POKRÁJENOU BROSKVÍ
BROSKVOVOU ŠTÁVU NAŘEDÍME DLE NÁVODOU NA SÁČKU SE ŽELATINOU DO 250ML A PŘIVEDEME K VARU PODLE NÁVODU
DORT POLEJEME ŽELATINOU A NECHÁME VYCHLADIT V LEDNICI
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé