OVOCNÉ ŘEZY
Potřebné ingredience
těsto:
2 hrnky polohrubé mouky, 1 hrnek moučkového cukru, 1/2 hrnku oleje, 1 hrnek mléka, 1 balíček kypřícího prášku do pečiva, 1 vejce, 2 lžíce kakaa, kompotované ovoce (jahody, broskve, ananas), tuk a mouka na plech
krém:
25 dkg tuku, 20 dkg moučkového cukru, 3 kostky tvarohu
želé:
1/2 l kompotové šťávy, 1 balíček pudinkového prášku s vanilkovou příchutí, 2 - 3 lžíce moučkového cukru
Postup přípravy
těsto:
Všechny suroviny dobře promícháme, těsto nalijeme na plech a dáme péci.
krém:
Utřeme tuk, cukr, tvaroh do vláčné hmoty, kterou natřeme na vychladlou "placku".
želé:
Kompotovou šťávu smícháme s pudinkovým práškem a cukrem a uvaříme.
Ihned po uvaření nalijeme na tvarohový krém, který jsme předtím pokladli kousky ovoce.
Všechny suroviny dobře promícháme, těsto nalijeme na plech a dáme péci.
krém:
Utřeme tuk, cukr, tvaroh do vláčné hmoty, kterou natřeme na vychladlou "placku".
želé:
Kompotovou šťávu smícháme s pudinkovým práškem a cukrem a uvaříme.
Ihned po uvaření nalijeme na tvarohový krém, který jsme předtím pokladli kousky ovoce.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé