(recept
si oblíbilo 8 návštěvníků)
Pravé bavorské Semmelknodel
Potřebné ingredience
250g nakrájených housek/rohlíků (to je asi 6 rohlíků),
1 vejce,
1/4l teplého mléka,
špetka soli,
lžíce nakrájené petrželky (může být i sušená).
Postup přípravy
1) všechno dohromady smícháme,
2) necháme 10 min odstát,
3) opět promícháme a tvoříme koule,
4) vaříme cca 20min v mírně vroucí osolené vodě.
Je to moc dobré, rychlé, snadné. Hodí se ke všem smetanovým omáčkám a bude to pro Vaši rodinu něco nového než klasické houskové knedlíky.
2) necháme 10 min odstát,
3) opět promícháme a tvoříme koule,
4) vaříme cca 20min v mírně vroucí osolené vodě.
Je to moc dobré, rychlé, snadné. Hodí se ke všem smetanovým omáčkám a bude to pro Vaši rodinu něco nového než klasické houskové knedlíky.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
yaya6
(upraveno)
9. 3. 2007, 21:06
je dobra i usmazena cibulka tam pridat.
dolphin
(upraveno)
12. 3. 2007, 14:06
@yaya6
Děkuji za tip, určitě vyzkouším!