(recept
si oblíbilo 8 návštěvníků)
kuřecí játra na topince
Potřebné ingredience
1balíček jater, 1lečo, kečup, 2cibule, porek, podravka , koření čína, sul, trochu sojovky, olej a chleba na topinky
Postup přípravy
Dáme do pánvičky olej a orestujeme cibulku pak na ni dáme umytá a nakrájená játra a necháme chvilku podusit. Pak přidáme lečo a porek a necháme povařit pak přidám kečup a dochutíme . Upečeme z chleba topinky. A na topinky dáme směs masíčka. Je to dobrotka
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
eva32
(upraveno)
5. 5. 2007, 17:44
JitaK
(upraveno)
13. 3. 2007, 13:15
Je to super bašta. Díky za recept.
Jitule64
(upraveno)
8. 3. 2007, 23:10
Taky zkusím. Vypadá to jako rychlovka a hlavně dobrotka.
JitaK
(upraveno)
8. 3. 2007, 19:40
Jaký dáváš prosím lečo? Takový z tý plechovky s klobásou? Děkuji.Určitě zkusím.
eva32
(upraveno)
9. 3. 2007, 21:33
@JitaK
ahoj dávám tam normální ve sklence,
Jitule64
(upraveno)
8. 3. 2007, 23:09
@JitaK
Ahoj Jíťo, já si myslím, že spíš to lečo ve skleničce co prodávají. Já ho dávám i do rizeta. To z plechovky by asi nebylo ono.
JitaK
(upraveno)
9. 3. 2007, 13:56
@Jitule64
Jo jo, dík, už vím, hned ho koupím a zkusím.
Jitule64
(upraveno)
9. 3. 2007, 15:33
@JitaK