Zobrazit přihlášovací formulář

Moučníky, poháry

Přidat recept
(recept si oblíbilo 6 návštěvníků)

Buchta Rafaelo

0.0
Buchta Rafaelo

Potřebné ingredience

3 vejce, 1 hrnek krystal cukru, 1 hrnek mléka, 2 hrnky hladké mouky, 1 prášek do pečiva, 1 hrnek kokosu, 1/2 hrnku mletého cukru, 1 šlehačka

Postup přípravy

Vejce s cukrem utřeme do pěny. Přidáme mléko,mouku a nakonec prášek do pečiva.
Upečeme buchtu a hodně propícháme špejlí. Smícháme hrnek kokosu a půl hrnku mletého cukru - tím posypeme buchtu. Ušleháme šlehačku a potřeme a dáme ještě na chvíli(asi 10min) do trouby.
Buchta je rychlá a jednoduchá - všem moc chutná.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

venny7 5. 7. 2009, 13:36
mam otazku :-) pri kolikati stupnich se ma ta buchta pect a jak dlouho asi??dekuji za odpoved (Y)
Bylinka1 12. 2. 2009, 19:54
Znám tu buchtu a dělala jsem,ale šlehajda se nalívala neušlehaná na tu buchtu a pěkně to vsáklo. (hello)
jaja paja 13. 2. 2009, 21:30
@Bylinka1 Já jsem ten recept dostala takhle s ušlehanou šlehačkou, tak asi může být oboje, ale někdy to tak vyzkouším. Tak díky za tip. Ale jinak buchta má vždycky úspěch - u vás taky? (Y)
Bylinka1 13. 2. 2009, 21:53
@jaja paja Ano (Y) i u nás!Je taková krásně vláčná díky té šlehajdě (jidlo). (hello)
PYTY 007 21. 2. 2009, 11:39
@Bylinka1 Aha...............já jí ušlehala a mám jí navrchu a právě kámoška se diví,že mi neprotekla.............tak už vím...ona jí tm jen naleje................je výborná (Y)
Bylinka1 21. 2. 2009, 15:00
@PYTY 007 No paní v receptu píše-ušlehat,potřít a šoupnout do trouby,ale to se zase ta šlehajda rozpustí,takže když jí tam vylejete rovnou,odpadne Vám šlehání a krásně to do té buchty vpije (Y). (hello)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie