Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbilo 13 návštěvníků)

MOC DOBRÁ RAJSKÁ -JAK JI NEZNÁTE!!!!!!!!!!

0.0
MOC DOBRÁ RAJSKÁ -JAK JI NEZNÁTE!!!!!!!!!!

Potřebné ingredience

hovězí maso/může být i jiné-vepřové,králičí/, zelenina pod svíčkovou, cibule, olej/nebo sádlo/, rajský protlak -2 menší, mletý pepř, sůl, bobkový list, nové koření, sladká paprika, mletá skořice, hřebíček /asi 4 ks/, masox,mléko a mouka na zahuštění, cukr na doslazení na závěr, trocha smetany

Postup přípravy

Na oleji zpěníme nakrájenou cibulku, zaprášíme sladkou paprikou ,přidáme protlak a zamícháme.Do hrnce vlijeme vodu a všechny ostatní suroviny s kořením řádně povaříme dokud nám maso nezměkne.U hovězího masa musíme počítat 2-3 hodiny.Poté vyjmeme maso a omáčku rozmixujeme a zahustíme mlékem s hladkou moukou, dle chuti dosladíme.Pro lepší chuť můžeme vmíchat trochu smetany.Na talíři přelijeme maso omáčkou a podáváme s kynutým knedlíkem. Omáčka má úžasně dobrou chuť a než jsem vyzkoušela tento recept, tak doma rajskou nikdo nejedl. Doufám , že bude chutnat i vám .Přeju dobrou chuť Lenka

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

pavlinice 29. 3. 2007, 17:21
No nevím,nevím masox do rajské a hřebíček tam taky nemusím.Jinak bez té smetany je to klasika.Jo a místo dvou protlaků je lépe zkombinovat s rajčaty.Zítra jí chci zrovna dělat s masovýma kuličkama a protože jsem koukala,že zde rajčatoých omáček není moc na výběr tak když bude čas taky nafotím a vložím.Jo a nic proti tomu masoxu,jsou lidi,kteří ho opravdu dávají snad do všeho. ;-)
nula 29. 3. 2007, 17:12
:-) Taky ji takhle dělám, jen ji zahušťuji strouhaným perníkem, zkuste to je to super (Y)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie