(recept
si oblíbilo 19 návštěvníků)
Na kašel
Potřebné ingredience
vincentka,mléko,med
Postup přípravy
Dávám to i synovi 2,5 roku.
Převaříme mléko. Do hrnku dáme 1/3 vincentky kterou zahřejeme, ale pozor aby nepřekročila teplotu 70 stupňů. V ní rozpustíme kávovou lžičku medu a vše dolejeme trošičku schlazeným mlékem taky aby mělo méně než 70 stupňu . Pijeme ještě teplé.
Převaříme mléko. Do hrnku dáme 1/3 vincentky kterou zahřejeme, ale pozor aby nepřekročila teplotu 70 stupňů. V ní rozpustíme kávovou lžičku medu a vše dolejeme trošičku schlazeným mlékem taky aby mělo méně než 70 stupňu . Pijeme ještě teplé.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
carlos
(upraveno)
2. 6. 2007, 23:36
vincentka je sama o sobě super, třeba i na inhalace.
Tominka
(upraveno)
8. 3. 2007, 16:56
Tak tohle jsem nenáviděla, ale pomáhá to naprosto úžasně, hlavně na uvolnění hlnu!!! Díky za připomenutí!
KOFI
(upraveno)
8. 3. 2007, 16:27
Míšo, tohle je na utlumení kašle nebo na uvolňování hlenu a vykašlávání?
Miska.N
(upraveno)
8. 3. 2007, 20:10
@KOFI
Usnadňuje vykašlávání a pokud bolí průdušky tak to pomáhá.