Hovězí roláda
Potřebné ingredience
hovězí maso; hořčice; pepř; sůl; 3 - 4 vejce; hrášek; slanina; párky; 3 velké cibule
Postup přípravy
Maso rozřízneme a vyklepeme na velký plátek. Posolíme, popepříme, potřeme hořčicí. Poklademe plátky slaniny (na obrázku je krkovice, slanina nebyla).
Umícháme vajíčka s hráškem, nebo jinou zeleninou.
Dáme na roládu vajíčka, párky, a navrch ještě hustě posypeme cibulí.
Roládu omotáme pevnou nití.
Na dno pekáče dáme dvě rozkrájené cibule na kroužky a dáme péct cca na 200 °C do trouby, asi na dvě hodiny.
Podléváme, pořád kontrolujeme, aby se nám nevydusila šťáva a roláda nebyla moc suchá.
Hotovou roládu podáváme třeba s rýží, a se sosem.
Sos můžeme rozmixovat, a zahustit.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé