KARBANÁTKY
Potřebné ingredience
250 g mletého masa
100 g sojové drti
75 g hladké mouky
2 vejce
2 lžíce mléka
1 lžička soli
1/2 lžičky pepře
2 lžíce sekané petrželky
4 lžíce nadrobno nakrájené řeřichy
30 g tuku na smažení
Postup přípravy
Mleté maso dáme společně s nabobtnalou a uvařenou sojovou drtí, vejcem a moukou do mísy. Promícháme vidličkou a přidáme mléko. Nakonec vmícháme sůl, pepř, petrželku a řeřichu.
Z těsta vytvarujeme placičky. Na pánvi necháme rozehřát tuk a opatrně na něj karbanátky pokládáme. Do trouby dáme předehřát talířek na 50 stupňů Celsia.
Karbanátky opečeme a klademe na předehřátý talíř. Jako přílohu použijeme vařené brambory nebo jíme s chlebem.
Z těsta vytvarujeme placičky. Na pánvi necháme rozehřát tuk a opatrně na něj karbanátky pokládáme. Do trouby dáme předehřát talířek na 50 stupňů Celsia.
Karbanátky opečeme a klademe na předehřátý talíř. Jako přílohu použijeme vařené brambory nebo jíme s chlebem.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé