(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
Domácí čokoládový dort
Potřebné ingredience
Korpus z těsta na Šalamouna. Na krém moučkový cukr, puding, máslo a dobrý kakaový prášek. Kuličky Ferrero a Rafaelo
Postup přípravy
Korpus je nejlépe upéci den předem. Krém nastavuji pudingovou hmotou, je pak lehčí a stravitelnější obzvlášť pro děti. Má to jednu nevýhodu, snažila jsem se být maximalista a jít hodně do výšky. Jelikož krémem nešetřím, v teple se začal dort mírně naklánět.
Když čekáte opravdu hodně hostů, můžete přidávat patra po jejich snědení a spodní zachovat až na konec
Okolo nastříkáme šlehačku ze spreje a můžeme uvítat další várku hostů.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Zrušený účet
(upraveno)
10. 2. 2009, 9:25
To vypadá skvěle. Mňam, mňam, aspoň kousek, prosím, prosím
25helen25
(upraveno)
12. 2. 2009, 12:35
@
Možná by se mohl nazvat šikmá věž v Pizze......... Helen