(recept
si oblíbili 3 návštěvníci)
Kuřecí játra v anglické slanině

Potřebné ingredience
balíček kuř. jater, asi 20 dkg nakrájené angl. slaniny, párátka :-), bageta, salátová okurka (hadovka)
Postup přípravy
Kuřecí játra rozdělíme na menší kousky a postupně je balíme (rolujeme) do anglické slaniny a propichujeme párátkem aby to drželo pohromadě.
Tyto zabalené kousky pak restujeme na mírně rozpálené pánvi s rostlinným olejem, kterého stačí opravdu málo. Hotovo je, když je slanina dobře "vyškvařená". Na závěr můžeme dílko trochu přisolit.
Játra pak servírujeme s nakrájenou bagetou a nakrájenou salátovou okurkou na kolečka.
Skvěle to chutná i když játra vystydnou.
Vyzkoušejte, stojí to za to.
Tyto zabalené kousky pak restujeme na mírně rozpálené pánvi s rostlinným olejem, kterého stačí opravdu málo. Hotovo je, když je slanina dobře "vyškvařená". Na závěr můžeme dílko trochu přisolit.
Játra pak servírujeme s nakrájenou bagetou a nakrájenou salátovou okurkou na kolečka.
Skvěle to chutná i když játra vystydnou.
Vyzkoušejte, stojí to za to.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé