(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
Zelňačka :-)
Potřebné ingredience
kysané zelí - 1 sáček, uzené maso - 1/2kg, klobásky, masox, divoké koření, zakysaná smetana
Postup přípravy
Uzené maso dáme povařit do vody s bobkovým listem a novým kořením..když je skoro měkké přidáme nakrájené kysané zelí, 2druhy klobásek (nejlépe paprikové a pikantní,ty dodají pak zelňačce ten správný šmrnc), kdo chce více paprikovou chuť, přidá na másle osmahnutou mletou papriku, na dochucení 1-2kostky masoxu(podle množství a chuti)a společně dovaříme..přidáme zakysanou smetanu a ještě krátce provaříme...
nejlépe chutná alespoň den uvařená a odležená!!
nejlépe chutná alespoň den uvařená a odležená!!
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé