Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept

Bifteky s celerem a zapečeným sýrem

0.0
Bifteky s celerem a zapečeným sýrem

Potřebné ingredience

vepřové maso (může být i kuřecí),střední CELER,kousek másla,pepř,sůl,Zounarka(ochucovadlo),sýr nejlépe 45%
příloha rýže nebo hranolky

Postup přípravy

Celer nastrouháme na hrubém struhadle,v kastrůlku rozehřejeme kousek másla a celer podusíme,osolíme,opepříme
Maso nakrájíme na plátky ,posypeme Zounarkou a trošku opepříme.Rozpálíme pánev,v krátké době osmahneme z obou stran.Maso přeložíme na pekáč,navrstvíme podušený celer a na něj ješte silné plátky sýru.V troubě zapečeme.
Jestli chcete mít více šťávy,tak na pánvičce,kde se smažilo maso přidáme vodu,půl kostky masoxu-já přidávám i nastrouhanou mrkev a trošku Zounarky,zaprášit moukou.Šťáva se hodí k rýži.
Výýýborné a rychlé!!

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie