srdíčko s krémovými růžemi
Potřebné ingredience
Mramorový korpus podle Dáši, marcipánový potah podle Ariel, kousek čokohmoty na mramorování, máslový krém nastavovaný pudinkem, višňový džem a nervy nadranc.
Postup přípravy
Chtěla jsem vyzkoušet nové trezírovací trubičky a taky jsem se mylně domnívala, že růže z krému budou snadno a rychle. Byly, jenže jinak, než jsem si představovala. Už chápu, proč většina z vás zdobí raději marcipánem. Zkrátka, neuspěchem ke zmoudření.
Trochu jiný pohled
A ještě otočit
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Ilonáček
(upraveno)
16. 2. 2009, 11:45
Sluníčkooooo
(upraveno)
11. 2. 2009, 13:35
Krásné! A ty nervy nadranc chápu. Muselo to být náročné. Ale výsledek rozhodně stojí za to!
Zrušený účet
(upraveno)
9. 2. 2009, 8:25
Je to nááááádhera
Zrušený účet
(upraveno)
9. 2. 2009, 7:51
Judito, mně se ten dort taky moc líbí i s těmi růžemi! Přece nečekáš, že na první pokus budou super.... Ty tvoje růže a lístečky jsou jednoznačně k poznání, to je přece hodně moc dobré! Já jsem si teď taky koupila špičky na růže a listy, tak až bude příležitost, hned to zkusím, ale čekám, že mi to napoprvé nepůjde, stejně tak jako mi hned napoprvé nešly jiné ozdoby nebo potahování Chce to trénink a uvidíš, že se budeš už jen zlepšovat
ajoun
(upraveno)
8. 2. 2009, 21:59
No ten je nááádherný Dokonalé mramorování
Anelis
(upraveno)
8. 2. 2009, 21:57
Judit, dortík je krásný, mramorování přenádherné a růžičky se mi moc líbí, já obdivuji každého, kdo ty růže z krému umí
Jentl
(upraveno)
8. 2. 2009, 22:01
@Anelis
Díky moc, měla jsem z toho depku, růže se mi pokládaly jako opilé, určitě nemůžu říct, že je umím, ale díky za povzbuzení.