mleté maso na řízek
Potřebné ingredience
mleté masíško,cibule,nebo porek,tvrdý sýr vcelku,vejce 1-2dle množství.koření dle chuti-sůl,pepř,mletý kmín,grilovací-to dávám já.pak mouky+vejce+strouhanka na 3-obal.
dále podle chuti mužeme přidat:žampiony,slaninu,nebo třeba i kukuřici.
Postup přípravy
všecko pořádně prohněst a promíchat a pak dělat kuličky a z toho menší placičky a obalit jako na řízek v trojobale a dát smaži ne moc zprudka aby se to totiž vevnitř udělalo dřív než se to napovrchu spáli:-)))jako obyčas mě:-))) no a podávám k tomu nejraděj zemákovu kaši nabo klidně i chléb.Jsou úžasně štavnaté a chutné zvláště když si tam dáte co máte nebo so vám šmakuje:-))doboru chuť
tak tohle je asi množství na jednu palcku-já tam mám vevnitř-porek,cibuli,žampiony,sýr,
a smažíme pomalu a pozvolna do zlatova:-) v dostatečném množství oleje-asi skoro do pulky řízku:-)nebo karbenátku -jak chcete:-)) já to smažím z každé strany cca 4minuty a pak ještě z obou tak na dohotovení asi 1-2minuty
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé