(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
Česnekové kapsy
Potřebné ingredience
4 plátky vepřového masa,česnek,trocha majoránky,150g anglické slaniny,trocha oleje,hermelín nebo niva,sůl,pepř,1 cibule
Postup přípravy
1.Plátky masa rozklepeme,osolíme,opepříme a po jedné straně bohatě potřeme rozetřeným česnekem a posypeme majoránkou.
2.Do slaniny zabalíme hermelín nebo nivu a dáme doprostřed plátku.Plátek přehneme a propíchneme párátkem.Opečeme na oleji z obou stran dozlatova.
3.Do výpeku přidáme nakrájenou cibuli a necháme chvilku orestovat.Pak přidáme kapsy,podlijeme trochou vody a pomalu dusíme doměkka.Podáváme z bramborami nebo rýží.
2.Do slaniny zabalíme hermelín nebo nivu a dáme doprostřed plátku.Plátek přehneme a propíchneme párátkem.Opečeme na oleji z obou stran dozlatova.
3.Do výpeku přidáme nakrájenou cibuli a necháme chvilku orestovat.Pak přidáme kapsy,podlijeme trochou vody a pomalu dusíme doměkka.Podáváme z bramborami nebo rýží.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé