(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
POMALÝ HRNEC- uzené koleno

Potřebné ingredience
Uzené koleno, cibule, cca 1dcl vody
Postup přípravy
Do pomalého hrnce dáme uzené koleno, přidáme 1 nakrájenou cibuli, podlejeme cca 1dcl vody a dáme pomalit na LOW na 8 hodin. Já dala přes noc a ráno bylo koleno krásně hotové. K němu jsme měli bramborový knedlík s opečenou cibulkou a zelí.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

Bylinka1
(upraveno)
8. 2. 2009, 18:53
Tak jsem si ten hrnec okoukla a teď mi ještě řekněte jaký je teda v tom kolenu rozdíl,když se vaří třeba 40min v tlakáči a nebo 8hodin v tom pomalém hrnci
. ....krom toho času samozřejmě




nahlásit

Boban1
(upraveno)
8. 2. 2009, 18:54
@Bylinka1
u mě tím, že já tlakáč nepoužívám


nahlásit

Bylinka1
(upraveno)
8. 2. 2009, 18:58
@Boban1
Já spíš myslela v chuti nebo takhle.Opravdu to dneska vidím poprvé,tak na to koukám

nahlásit

Boban1
(upraveno)
8. 2. 2009, 19:00
@Bylinka1
řekla bych, že maso zůstává šťavňatější, více méně se v tom dělá bez tuku a spotřeba energie je zanedbatelná


nahlásit

helulka
(upraveno)
8. 2. 2009, 18:49
Taky si hrnec nemohu vynachválit.Zabavila jsem ho mamče a ráda v něm vařím. Většinou také přes noc a pak vás ráno probudí (někdy i během noci) úžasná vůně. Hrnec vaří může vařit buď na 4 nebo 8 hod. Má velmi nízkou psotřebu energie.Ä ty bašty z něj...
Koleno jsem ještě nezkoušela ,ale je to super nápad.








nahlásit

Maxinka
(upraveno)
8. 2. 2009, 17:15
Týýý jo, to slyšim poprvé
A to je 8 hodin na sporáku





nahlásit

Boban1
(upraveno)
8. 2. 2009, 18:46
@Maxinka
Lucko, to se nedává na sporák, to je samostatná jednotka na elektriku, ale žere to málo, má to spotřebu 200 - 250W za hodinu, takže skoro nic


nahlásit

sarrafinka
(upraveno)
8. 2. 2009, 17:21
@Maxinka
kdepa,to není na sporák,aleš na elektřinu http://www.elektro-partner.cz/pomaly-hrnec-kenwood-cp-658-kencp658/obchod/


nahlásit

Lionka
(upraveno)
8. 2. 2009, 17:21
@sarrafinka
a kdy ti lidi choděj do práce,když 8 hodin vařej?


nahlásit

sarrafinka
(upraveno)
8. 2. 2009, 17:26
@Lionka
lidi jsou v práci,když se to vaří,nemusí se u toho být,nebo v noci,prý jsou z toho úžasné věci


nahlásit

Lionka
(upraveno)
8. 2. 2009, 17:29
@sarrafinka
no jo ,ale nechat doma zaplej spotřebič bych měla strach...můžou vyhořet....

nahlásit

Boban1
(upraveno)
8. 2. 2009, 19:03
@Lionka
to se může vyhořet od lednice apod.


nahlásit

Lionka
(upraveno)
8. 2. 2009, 17:20
@Maxinka
8 hodin va řit,to je síla
každý chce všechno rychle,tak to je novinka pro lidi In proč mít všechno rychle,když jde vařit pomalu?











nahlásit

kukacka81
(upraveno)
8. 2. 2009, 17:08
můžu mít asi naorosto stupidní dotaz
co je to pomalý hrnec
já znám jen papiňák








nahlásit

Boban1
(upraveno)
8. 2. 2009, 18:45
@kukacka81
zadejte si na netu - pomalý hrnec nebo jděte na damu.cz a tam se o tom dozvíte


nahlásit

gabikaKa
(upraveno)
8. 2. 2009, 14:21
Tiež som ešte nepočula o takom hrnci


nahlásit

Bylinka1
(upraveno)
8. 2. 2009, 14:01




nahlásit

Lionka
(upraveno)
8. 2. 2009, 17:21
@Bylinka1
asi jo






nahlásit