(recept
si oblíbili 2 návštěvníci)
milánské bifteky
Potřebné ingredience
plátky vepřového masa,sádlo,4 cibule,hovězí bujón,sůl ,pepř
Postup přípravy
plátky vepřového masa naklepeme.
do skleněného zapékacího pekáče dáme na dno asi půl centimetru vody,posypeme to hovězím bujonem a dáme velkou lžíci sádla.
položíme plátky masa a osolíme a opepříme.
nakonec na maso dáme cibuli nakrájenou na slabá kolečka,musí tam být velká vrstva cibule nejméně 3 centimetry,ale může být i mnohem víc.
pekáč přikrejeme a dáme péct.
jako příloha jsou vhodné brambory,hranolky,krokety a nebo bramborová kaše.
do skleněného zapékacího pekáče dáme na dno asi půl centimetru vody,posypeme to hovězím bujonem a dáme velkou lžíci sádla.
položíme plátky masa a osolíme a opepříme.
nakonec na maso dáme cibuli nakrájenou na slabá kolečka,musí tam být velká vrstva cibule nejméně 3 centimetry,ale může být i mnohem víc.
pekáč přikrejeme a dáme péct.
jako příloha jsou vhodné brambory,hranolky,krokety a nebo bramborová kaše.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé