(recept
si oblíbilo 14 návštěvníků)
VEPŘOVÁ PEČENĚ S MEDEM
Potřebné ingredience
VEPŘOVÁ ŽEBRA NEBO ŠPIČKY
SLADKÁ PAPRIKA,PÁLIVÁ PAPRIKA
SŮL,PEPŘ,KMÍN
MED
VODA NA PODLITÍ
Postup přípravy
NAPORCOVANÉ OMYTÉ MASO SI DÁM DO PEKÁČKU,MÍRNĚ OSOLÍM,OPEPŘÍM,POSYPU SLADKOU PAPRIKOU,PODLE CHUTI PÁLIVOU PAPRIKOU,POTŘU MEDEM TÍM SE MI SPOJÍ S PAPRIKOU V TAKOVOU MARINÁDU A POSYPU KMÍNEM.
NECHÁM SI CHVILINKU ODLEŽET V LEDNICI,PODLEJI VODOU A ODKRTÉ POZVOLNA PEČU,BĚHEM PEČENÍ MASO POLÉVÁM VÝPEČENOU ŠTÁVOU
NECHÁM SI CHVILINKU ODLEŽET V LEDNICI,PODLEJI VODOU A ODKRTÉ POZVOLNA PEČU,BĚHEM PEČENÍ MASO POLÉVÁM VÝPEČENOU ŠTÁVOU
OMYTÉ ROZPORCOVANÉ MASO MÍRNĚ OSOLÍM,OPEPŘÍM POSYPU SLADKOU PAPRIKOU,ODLE CHUTI PÁLIVOU PAPRIKOU,POTŘU MEDEM TÍM SE VŠE SPOJÍ A VZNIKNE MARINADA KTEROU ZASYPU KMÍNEM.VŠE SI NECHÁM CHVILI ODPOČNOUT V LEDNICI
PODLEJI VODOU A DÁM PÉCT
PEČU POZVOLNA VE VYHŘÁTÉ TROUBĚ BEZ POKLIČKY,BĚHEM PEČENÍ POLÉVÁM VYPEČENOU ŠTÁVOU
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé