(recept
si oblíbilo 11 návštěvníků)
VÝÝÝBORNÉ BRAMBORY SE SLANINOU A STUDENOU LAHODNOU OMÁČKOU
Potřebné ingredience
Brambory, slanina a párátkaNa omáčku: ředkvičky, jarní cibulka, sůl, pepř, 250 ml měkkého tvarohu, 200 ml kefíru nebo acidfilního mléka, 150 ml smetany, 2 malé lžičky hořčice.
Postup přípravy
Uvaříme brambory ve slupce, né úplně do měkka, oloupeme a na každý brambor připevníme párátkem slaninu. Naskládáme na plech (bez omastku) a dáme péct do trouby, jakmile je slanina na bramborech upečená vyndáme.
Mezi tím si připravíme do mísy lahodnou směs s jemně nakrájených ředkviček a cibule, tvarohu, kefíru a smetany...atd. Směs po té přidáme na upečené brambory = JE TO VÝTEČNÁ LAHODA, perfektní příloha, doporučuji k naloženému masíčku!
DOBROU CHUŤ!
Mezi tím si připravíme do mísy lahodnou směs s jemně nakrájených ředkviček a cibule, tvarohu, kefíru a smetany...atd. Směs po té přidáme na upečené brambory = JE TO VÝTEČNÁ LAHODA, perfektní příloha, doporučuji k naloženému masíčku!
DOBROU CHUŤ!
brambory se slaninou
lahodná směs
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé