Co uvařit s sebou do práce....
Potřebné ingredience
Toustový chleba
máslo, šunka, sýr, paprika, salát - čínské zelí - rukola
tvarohová pomazánka
jiná pomazánka, salát ze sezonní zeleniny, jogurt...
.....
Postup přípravy
Postup přípravy je jasný, namazat, poklást, vzít, sníst.... ;-)
Do restaurace chodit nechci (je to drahé) a tyhle svačinky se časem přejí :-)
Co si do práce berete vy, milé maminky, nechcete li tloustnout po fast foodu nebo nejíst v poledne a nacpat se večer (takže v konečném důsledku taky tloustnout). Byla jsem zvyklá na jídelnu se spoustou teplých nebo studených dietních jídel a nyní jsem v nové práci v centru a .... tápu... Děkuju!
Do restaurace chodit nechci (je to drahé) a tyhle svačinky se časem přejí :-)
Co si do práce berete vy, milé maminky, nechcete li tloustnout po fast foodu nebo nejíst v poledne a nacpat se večer (takže v konečném důsledku taky tloustnout). Byla jsem zvyklá na jídelnu se spoustou teplých nebo studených dietních jídel a nyní jsem v nové práci v centru a .... tápu... Děkuju!
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
papandre
(upraveno)
8. 2. 2009, 16:57
Ivi jsem teď na mateřské,ale dříve jsem si brávala do práce jídlo a tam ohřála v mikrovlnce.Nosila jsem si to v plastové misce.Rýže v pytlíku a maso se šťávou,někdy těstovinový salát se spoustou zeleniny a jindy fofr polévku co se zaleje vodou,mám ráda špagety takže i ty se dají.Nejčastěji jsem si dávala ty saláty,pokaždý jiná chuť,teď v zimě je zelenina drahá,ale dá se koupit mražená a udělat kuřecí a máte bohatý salát i tak.
Ankavi
(upraveno)
10. 2. 2009, 21:45
@papandre
Opožděně ale o to vřeleji děkujiiiiiii Ivana.
papandre
(upraveno)
11. 2. 2009, 8:09
@Ankavi
basetka
(upraveno)
8. 2. 2009, 10:04
Ivi, my máme to stejné Přestěhovaní do centra Chodit denně na menu je drahé Mně naštěstí někdy stačí jen hutná polévka typu česnekové, pórkové, špenátové s opečeným chlebem, čočkové, gulášové... To vařím doma a v práci ohřívám Taky mám ráda palačinky i na slano a bramboráky, protože to jde taky ohřát A pak zbývají zapečené těstoviny, špagety, zbytky od nedělního oběda atd. Jo a mám ráda tvarohové knedlíky s ovocem Většina moc zdravá není, ale pomazánky a bagety se přejí A dát si denně pizzu ze stánku, to raději néééé Třeba nám se ještě někdo připíše něco zajímavého
Ankavi
(upraveno)
8. 2. 2009, 13:01
@basetka
Jitko, nojo, úděl centra .... děkuju za reakci - já nejsem moc polívková, i když asi tedy začnu. Je to levné, zdravé a docela vydatné. To máte určitě oravdu!! Tak si počkáme třeba ještě někoho něco napadne.... Díky, hezkou neděli I.
mamule1
(upraveno)
28. 5. 2009, 22:07
@Ankavi
ivo,momentálně řeším stejný problém ale pro dceru, připadá si TLUSTÁ,tak se chci vyvarovat tomu aby začala blbnout, vařím jí jídlo na dva dny,bez tuku, mouky, hlavně skladné a schopné konzumaci skoro kdekoliv, tedy i ve škole,ráno v 6 odjíždí a večer v 18 přijíždí, je to mazec,ale chce to trpělivost, nejideálnější různá rizota s minutkovým masem,hodně zeleniny,ovoce,dostatek tekutin, to vše se jí do batohu k učení vleze,přejí přijemné stravování Ola