(recept
si oblíbilo 9 návštěvníků)
Pečené krůtí kapsy
Potřebné ingredience
krůtí prsa, plnotučná hořtice, koření na rožnění, šunka, kapie, okurka, 2 cibule, trochu másla, vývar,(masox nebo bujon)
Postup přípravy
Krůtí prsíčka si trošku naklepeme, okořeníme kořením na rožnění, na jednu porci masa dávám jednu čajovou lžičku plnotučné hořtice. Poklademe plátky šunky, já použila kapii a kys.okurku. Samozřejmě je na vás, čím naplníte. Výborná je nějaká uzená rolovaná plec, lépe kapsa voní + nějaká ta zeleninka. Přeložíme, spíchneme jehlici. Okořeníme i z druhé strany.
Do pekáčku naklademe nakrájenou cibuli, my máme rádi větší kousky, na to dáme vytvořené kapsy, na každý kousek tenký plátek másla. Podlila jsem vývarem, ale je možno vodou s bujonem nebo masoxem.
Pečeme na 220% do měkka.
Výborné s bramborem, br.kaší či hranolkama. My si dali zase rýži :-)
Dobrou chuť :-)
Do pekáčku naklademe nakrájenou cibuli, my máme rádi větší kousky, na to dáme vytvořené kapsy, na každý kousek tenký plátek másla. Podlila jsem vývarem, ale je možno vodou s bujonem nebo masoxem.
Pečeme na 220% do měkka.
Výborné s bramborem, br.kaší či hranolkama. My si dali zase rýži :-)
Dobrou chuť :-)
okořeníme, pomažeme hořticí
náplň dle vaší libosti :-)
Přehnuto a spíchnuté jehlicí
ještě okořeníme
cibulový základ a hotové kapsy
Tady jsem podlila vývarem a trošku másla na každý kousek kapsy. Pečte přikryté nebo pod alobalem, ke konci sundejte
Hotovo. Pokud chcete šťávičku hustší, když odkrýváte alobal, zaprašte masíčko i šťávu moukou, nebo dodělejte instan.jíškou... Dobrou chuť :-)
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé