(recept
si oblíbili 2 návštěvníci)
Citrónová bábovka
Potřebné ingredience
250 g tvarohu měkkého
5 žloutků
1 vanilkový cukr
250 g cukru krystal
250 g tuku
300 g polohrubé mouky
citronová kůra a šťáva ze 2 citrónů
1 prášek do pečiva
sníh z 5 bílků
rozinky a kandované ovoce
Postup přípravy
Tvaroh, tuk, cukr a žloutky, citrónovou šťávu a kůru ušleháme, přimícháme rozinky a kandované ovoce, mouku s práškem do pečiva a nakonec vmícháme sníh z bílků. Dáme do vymazané a vysypané bábovkové formy a pečeme na 180 °C do růžova.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé