Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbilo 9 návštěvníků)

SRBSKÉ RIZOTO

0.0
SRBSKÉ RIZOTO

Potřebné ingredience

1/2 kg vepřového plecka, 2 středně velké cibule, 2 rajčatové protlaky, 1 zeleninové lečo ( HAMÉ ), 20 dkg sýru na strouhání, 4 varné sáčky rýže

Postup přípravy

Jemně nakrájenou cibuli orestovat na oleji, přidat 2 rajčatové protlaky a nechat je chvilku ( vyprskat ). Pak přidat na malinký kousky nakrájené maso, které osolíme a opepříme. Necháme maso chvili orestovat s protlakem a potom přidat lečo a dusit maso do měkka. Do uvařené rýže přidat směs. Na talíři sypat sýrem. Je to naše nejoblíbenější rizotko, jiné vlastně už ani nedělám.DOBROU CHUŤ!!!

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

LeničkaTomík 23. 10. 2011, 10:02
Vynikajicí!dnes jsme udaly!doporucuji! (pl) (pl) (pl) (jidlo) (jidlo) (jidlo) (Y) (Y) (Y)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie