(recept
si oblíbili 2 návštěvníci)
Výborné slovenské zelí-podle Gabriely Vránové
Potřebné ingredience
sterilované bílé / nebo kysané / zelí,cibule,kečup,sladká paprika,drcený kmín,sůl,pepř mletý,1 kostka masoxu,pikantní klobáska,sladká paprika
Postup přípravy
Na opečenou cibulku dáme PŘIMĚŘENĚ dle chuti sladkou papriku,kmín,pepř,sůl,masox a větší množství kečupu...Povaříme,vlijeme 1 nebo 2 větší sklenice zelí i s nálevem,mírně podlijeme vodou a dusíme doměkka.Já to vařím v papiňáku-30 minut.Poté přidáme nakrájenou klobásku,prohřejeme a zalijeme sladkou smetanou nebo tekutou šlehačkou.Možno mírně zahustit granul.jíškou.Jíme s pečivem....VÝBORNÉ !!!!!!!!!!!!!!!!!
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé