(recept
si oblíbilo 15 návštěvníků)
Vločková kaše z domácí pekárny
Potřebné ingredience
3 lžíce cukru krupice
1 vanilkový cukr
špetka soli
50 g másla
125 g ovesných vloček
1 litr mléka
Postup přípravy
Recept není můj je od p.Taminky
Všechno dáme do domácí pekárny v uvedeném pořadí,spustíme celý program marmeláda ,mně trvá 1hodinu 20 minut.
Poté nalijeme do připravených talířů a ihned podáváme.Kašička je výborná i studená,množství je na 3 talíře.My podáváme jen tak bez ozdoby ,ale kdo chce může ozdobit skořic.cukrem,grankem,čokoládou,ovocem,....
Všechno dáme do domácí pekárny v uvedeném pořadí,spustíme celý program marmeláda ,mně trvá 1hodinu 20 minut.
Poté nalijeme do připravených talířů a ihned podáváme.Kašička je výborná i studená,množství je na 3 talíře.My podáváme jen tak bez ozdoby ,ale kdo chce může ozdobit skořic.cukrem,grankem,čokoládou,ovocem,....
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
100ml
(upraveno)
21. 2. 2011, 12:57
Dnes jsem rano prisla na vas recept ,mam taky pekarnu od vanoc uz jsem sni delala hodne veci,podle MNB.A opravdu hodne usnadni praci,hlavne to oceni člověk ktery ma nemocny ruce a nemuze michat, hnetat atd.Na takove rejpalky co tady kolikrat jsou se vyprdnete,ty nam za to nestoji ,ja vam dekuji za takovy dobry recepty,hezky den Jana
anib
(upraveno)
4. 2. 2009, 19:44
Nápad je to dobrý, jen nechápu proč v domácí pekárně? Vždyť v kastrůlku to mám za chvíly a ne za 1 h 20 min.
libuseja
(upraveno)
4. 2. 2009, 19:24
http://domacipekarny.dama.cz/rady.php?d=311